Nog geen producten toegevoegd.

Algemene Voorwaarden

Voorop gezegd, zullen wij altijd streven naar perfecte afhandeling van uw bestelling. Daarom hebben we de algemene voorwaarden eenvoudig op papier gezet. Indien u vragen heeft over deze voorwaarden kunt u ons altijd contacteren.

1. Online weergave en beschrijving
1.1 Alle prijzen in de webshop zijn inclusief btw.
1.2 De verzendkosten staan gespecificeerd in de leveringsvoorwaarden
1.2 Voor schilderijen, giclées en de bronzen beeldjes geldt een laag btw-tarief van 9%, voor alle andere artikelen geldt het hoge btw-tarief van 21%.
1.3 Bij alle producten in de webshop staan (mogelijke) verzendkosten vermeld. Deze zijn (wetmatig verplicht) inclusief 21% btw. De btw-splitsing vind je terug in de verkoop bon.
1.4 De vermeldde verzendkosten gelden voor standaardlevering in Nederland. Bij het invullen van uw adresgegevens kunnen de verzendkosten, afhankelijk van uw locatie, mogelijk geïndexeerd worden.
1.5 Bij ieder product in de webshop staat een levertijd. Deze is gebaseerd op basis van onze voorraad, maar is nooit een 100% garantie.
1.7 De juiste kleurweergave van de kunst in de webshop heeft veel aandacht gekregen. Wij zijn van mening duidelijk te zijn in onze productbeschrijvingen en de kleuren van de getoonde werken goed overeenkomen met het (originele) kunstwerk. De kleuren kunnen per beeldscherm echter enigszins afwijken. Mocht u na ontvangst van uw bestelling toch twijfelen over de beschrijving of weergave ten opzichte van het geleverde item, neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website. Wij gaan respectvol met uw mening om.

2. De levering
2.1 Wanneer u een product in onze webshop bestelt vragen we de bestelling en de ingevoerde adresgegevens goed te controleren op eventuele onjuistheden.
2.2 Zodra de bestelling bij ons binnen is krijgt u een bevestigingsmail met daarin de informatie over de aankoop en de juiste levertijd. Wij streven ernaar om onze producten binnen deze weergegeven levertijd te bezorgen. Mocht er onverhoopt vertraging ontstaan in de levering zullen wij dit tijdig melden.
2.3 Wanneer de betaling is volbracht zullen wij het product verzenden en u middels het opgegeven e-mailadres een track & trace link of code toesturen. Hiermee kunt u het bezorgtraject van de bestelling nauwkeurig volgen.
2.4 Producten in opdracht voor u gemaakt (schilderijen en grotere giclées) hebben een langere levertijd. Wij zullen u via het opgegeven e-mailadres altijd op de hoogte brengen wanneer het pakket verzonden is.
2.5 Overmacht in roerige tijden kan vertraging in de levertijd veroorzaken. De vermeldde levertijd is gebaseerd op basis van onze voorraad, maar kan nooit een 100% garantie vormen.
2.6 Brievenbuspakketjes (maximaal 1, 2 of 3 kleine Fine Art Prints) worden verzonden zonder track&trace.

 

3 Bedenktijd & Retourneren
3.1 Wij vinden het erg belangrijk dat u blij bent met uw aankoop. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn heeft u 14 dagen tijd om de bestelling terug te sturen. Uiteraard horen we graag van u wat er beter kan aan het product, de verpakking of de verzending.
3.2 Mocht u iets terug willen sturen geven wij u 2 opties.
a) Zodra het pakket in goede staat retour is storten we het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug op uw bankrekening.
b) U kiest een ander product uit ter waarde van het product dat u retourneert. Uw nieuwe pakket wordt pas verzonden wanneer het ander in goede staat is geretourneerd.
3.3 Indien u een product retourneert zijn deze verzendkosten voor u, tenzij wij u schriftelijk hebben gemeld dat de reden van het retourneren ons aangerekend kan worden.
3.4 Op de contactpagina staan de adresgegevens van de galerie. U kunt het pakket terugsturen naar de galerie.
3.5 Wanneer u een artikel wilt ruilen zijn verzendkosten bij een besteding lager dan € 75,- voor u, tenzij door ons schriftelijk anders is toegezegd.

4 Auteursrecht
4.1 Het auteursrecht is een belangrijk recht waar we je graag goed van op de hoogte stellen. We brengen het in twee volwaardige stellingen over, waarna wij het vertrouwen aan iedere klant gunnen en het respect voor de kunstenaar Sietse Wiersma terugverwachten.
1: het auteursrecht op een kunstwerk behoort altijd bij de kunstenaar en tenzij schriftelijk anders overeengekomen blijft het auteursrecht ook na de verkoop van een werk bij de kunstenaar.
2: Het is niet toegestaan een aangekocht kunstwerk van Sietse openbaar te maken en/of te verveelvoudigen. Wij stellen, dat voor iedere vorm van openbaarmaking ons schriftelijk toestemming gevraagd wordt.

 

 

Contact

Het atelier en de galerie zijn altijd op afspraak te bezoeken. Voor informatie, een opdracht of een bezichtiging van zijn werk in eigen galerie neemt u contact op via
+31 (0)226 31 27 98 of info@sietsewiersma.nl

Top